top of page
  • Tomas

Změna sídla Insiqua

Aktualizováno: 21. 1. 2020


Změnili jsme sídlo. Blíží se konec roku 2019 a přináší s sebou pár rychlých, nečekaných, ale snad celkově pozitivních změn. Po 5 letech jsme náhle museli opustit naše zabydlené kanceláře v Říčanech, protože se celá budova bývalého Lihovaru začala po dubnovém požáru a následných rekonstrukcích dostávat do havarijního stavu. Zpočátku nemilou zprávu jsme během týdne přetavili v celou řadu “dopředných” řešení.


Za prvé jsme našli skvělý azyl jen necelý kilometr od původních kanceláří. Rodinná atmosféra, pohodoví sousedé, klidné a tiché místo na práci. Nejsme milovníci moderních skleněných kancelářských multiplexů a tyto malé, útulné kanceláře jsou přesně podle našeho gusta.


Za druhé jsme na konci listopadu změnili sídlo společnosti do Struhařova, což pro nás znamená návrat ke kořenům. V naší 16-leté historii je to druhá a snad poslední změna sídla. Nová fakturační adresa je tedy: Insiqua, s.r.o., Dlouhá 334, 251 64 Struhařov.


A za třetí - vypadá to, že konečně zase budeme mít vlastní studio. Blýská se na dohodu s naším dlouholetým partnerem - společností Constat, po kterých pravděpodobně definitivně převezmeme studio pro realizaci skupinových diskusí v Praze 7. Toto studio jsme si doposud půjčovali a tak jsme přivítali otevření diskuse na převzetí studia. O tomto snad tedy více v lednu! :-)


Přejeme hezké Vánoce a parádní rok 2020 z Insiqua.

105 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page