top of page

Koronténa přináší nové výzvy: jedeme on-line

Aktualizováno: 23. 3. 2020

Těsně před včerejší půlnocí na Českou republiku vláda uvalila karanténu. Ať už si o řízení krizového stavu a komunikaci jednotlivých opatření myslíme cokoliv, karanténu v ČR plně podporujeme. Zároveň však cítíme, že pouhé nařízení či doporučení shora nestačí.

Je odpovědností každého z nás, aby se ke svému okolí choval slušně a ohleduplně a minimalizoval tak šíření nákazy (to ostatně platilo před koronavirem a bude to platit i po něm).


Insiqua je výzkumná agentura, jejíž aktivity přímo životně souvisí s neustálým kontaktem s lidmi. Rádi se s nimi potkáváme, zajímají nás jejich názory, pocity, frustrace či radosti. Na základě toho pak diskutujeme, analyzujeme a doporučujeme.


A toto budeme dělat i v době karantény. Jen se přesuneme do virtuálního prostoru.


S platností od dnešního dne až do odvolání:


  1. rušíme veškeré výzkumy, při kterých by docházelo k fyzickému kontaktu (skupinové diskuse, hloubkové individuální rozhovory, návštěvy v domácnostech, společná nakupování)

  2. po dohodě s klienty přesouváme výzkumy do on-line prostředí s využitím moderních nástrojů komunikace (on-line skupinové diskuse, diskusní fóra, video rozhovory) nebo do formy telefonických rozhovorů

  3. všichni zaměstnanci Insiqua budou pracovat z domova a budou se chovat zodpovědně ke svému okolí

  4. veškerá naše komunikace bude probíhat s absencí fyzického kontaktu (telefon, email, videokonference)


Věříme, že těmito opatřeními přispějeme k tomu, aby se situace brzy vrátila do normálních kolejí.

72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page